Έγινα νονά!

Για την γρίπη των χοίρων, βουίζει ο τόπος.  Για την παπιερίαση δε μιλάει κανείς! Και όμως! Κολλάει άμεσα και ..ύπουλα!

Πρώτα γνωρίζεις την papiera, θαυμάζεις τα έργα της και μετά από λίγο καιρό αρχίζεις να έχεις ..παπιεροσυμπτώματα!!

Παρατηρείς πως πλέον βλέπεις τις εφημερίδες με άλλο μάτι…μαζεύεις -έτσι για να βρίσκονται βρε παιδί μου λες- διάφορα ανακυκλώσιμα υλικά και ψαχουλεύεις ντουλάπια κι αποθήκες να βρεις χαρτοταινίες και σύρματα.. Και μια μέρα, η παπιερονόσος εκδηλώνεται!! Χωρίς να το καταλάβεις, στρώνεσαι και φτιάχνεις το πρώτο σου παπιέ! Το παρακολουθείς να στεγνώνει, το χαϊδολογείς για να γίνει καλό παπιεδάκι και μέχρι να το βάψεις έχεις κιόλας δεθεί. Το χαζεύεις έτοιμο και στολισμένο και το καμαρώνεις!
Είναι η πιο ιδιάζουσα σχέση, στην ως τώρα ζωή σου. Και αυτο το παπιέ είναι το πιο σπουδαίο του κόσμου επειδή είναι το δικό σου! Και φυσικά επειδή είναι ..
το πρώτο σου.

Μόνο που σαν παπιεδάκι κι αυτό,  ζητά σε λίγο καιρό ένα (χμ..)αδερφάκι κι έτσι στρώνεσαι ξανά έχοντας πια μάθει πως είναι να παπιενοσείς! 😉

Έτσι λοιπόν, η φίλη μας Μαριλία δεν πρόσεξε τις παρέες της με παπιε-φορείς του διαδικτύου, τη δασκάλα papiera και του λόγου μου, και έκανε τα δικά της παπιεδάκια! Το πρώτο βαφτίστηκε Φρόσω, από την νονά papiera.

Το δεύτερο είχα τη χαρά να το βαφτίσω εγώ και μιας και βγήκε φιλόμουσο, ονομάστηκε Μέλπω εκ της μούσας Μελπομένης παρακαλώ!
gamoi043

Δείτε τα στο blog της!

Να μας ζήσουν!!!

Quiz : Τί κοινό έχουν τα πατατάκια και τα παπιέ?

Κανείς δεν μπορεί να δοκιμάσει μόνο ένα!

Σας φιλώ!

9 Σχόλια

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.